Grote Avond van de Fuil Spuiters

Jullie hebben al enige tijd niets meer van de Oudste gehoord. Ik ben namelijk even naar het zonnige Tenerife geweest om energie op te doen voor het komende carnaval. En ik mag wel zeggen dat dat aardig gelukt is. Afgelopen vrijdag even een klein opwarmertje gehad van 20.30 uur tot 00.00 uur bij de Sepneuten. Op de zaterdag voor het echte carnavalsweekend is voor ons, De Fuilspuiters, de avond van het jaar. De voortekenen waren als gunstig. Het zou erg druk worden. Alle Delftse verenigingen inclusief een afvaardiging van mensen die voorheen lid waren van De Kalfskoppen, alsmede De Keilebijters en de Feestjokers van buiten Delft hadden de toezegging gedaan om naar de Kerkpolderweg te komen.

 

Neem daarnaast de aanwezigheid van De Drumgabbers, De Klinkers en Disco Rainbow en alle voorwaarden voor een geweldige avond zijn geschapen .

 

Uiteraard moest er eerst in de middaguren opgebouwd worden. Inmiddels hebben we daar nog maar ruim een uurtje voor nodig. Alhoewel een extra bar nog wel wat extra werk oplevert.

 

Vanaf 20.00 uur was de zaal open en al snel werd het flink druk. Ook buitenstaanders waren op tijd aanwezig wetende dat bij de Fuilspuiters het hek dicht gaat als het vol is. Om 21.45 uur besloten onze beveiligers Rene en Gaby dat het zodanig druk was dat de poorten gesloten werden. Volle bak dus en super gezellig.

 

Om 21.00 uur de opkomst van alle verenigingen en een eenmalig protocol. Door de vele onderscheidingen van de FEN aan diverse Fuilspuiters en als hoogtepunt de uitreiking van De Kabbelaar aan onze eigen Marcel Flier, liep het protocol een beetje uit. Marcel hij is je van harte gegund en zeker verdiend. 

 

Vervolgens feesten tot in de late uurtjes met als hoogtepunt een gezamenlijk optreden van De Drumgabbers en De Klinkers. Een super avond zoals we op onze grote avond gewend zijn. 

 

Tot komend weekend bij de optocht. 

 

 

De Oudste

C.V. de Fuil Spuiters - Sportpark Kerkpolder - Kerkpolderweg 5 - 2625 EB Delft