Fuilspuiters bij Ipse

Donderdag 27 februari 2014 hebben we ons jaarlijkse uitstapje naar Ipse gemaakt om samen met de geestelijk gehandicapte medemens en het personeel van Ipse het carnaval te vieren. Voor ons is dit het begin van het carnavalsweekend en gelijk een van de leukste uittredens.


Onze prins was al wel een avondje eerder begonnen met het prinsendweilen maar verscheen toch fris en fruitig aan de start. Onder begeleiding van De Klinkers kwamen onze prins Patrick samen met de stadsprins, bestuur, Raad van drie en begeleiding (nog bedankt dames) op en kon het feest beginnen. Als snel reden de rolstoelen rond en liepen patiënten gearmd met een Fuilspuiter in de polonaise.

Na deze daverende start met de klinkers en de trommelaar van Ipse die hen al jaren dirigeert konden Michel en Herwin met de disco aan de slag. Eigenlijk kan ik wel zeggen dat er twee uur achter elkaar gefeest is. Tussendoor uiteraard de jaarlijkse onderscheidingen waarbij, door een kleine vergissing van Marcel, de adjudant van de DCV voor bewoner van Ipse werd aangezien. Gelukkig zette hij dit snel recht maar bij sommigen bleef toch de twijfel.

Tussendoor werd door Ipse voor een gezonde versnapering gezorgd in de vorm van twee bruine boterhammen in een flesje gepropt.
Ik had me voorgenomen om Netty buiten dit stukje te laten maar moet toch nog even de opmerking kwijt over een foto van twee dames, een met een groene pruik en een met enigszins rood haar, waarbij ik opmerkelijk weinig verschil zag.

Ipse wederom bedankt voor de gastvrijheid en als het aan ons ligt tot volgend jaar.

De Oudste

C.V. de Fuil Spuiters - Sportpark Kerkpolder - Kerkpolderweg 5 - 2625 EB Delft