Etentje voorafgaand aan het Prinsenbal van de Fuil Spuiters

We beginnen natuurlijk met de avond voorafgaand aan ons Prinsenbal. Na een aantal keren met alle medewerkers naar de WOK te zijn geweest hebben we dit keer besloten, op advies van een aantal “voetbalveteranen”, een echte chef-kok in te huren om het vlees te bereiden. Een en ander vond plaats in de vertrouwde omgeving van de Full Speed kantine, de thuisbasis van onze feesten.

Terwijl chef-kok Maurice op het terras zijn kookkunsten op de barbecue liet zien begonnen ruim 50 medewerkers de avond in een ongedwongen sfeer met een drankje. Prins Nigel hield zijn belofte en schonk een vat bier wegens het “stelen” van zijn scepter tijdens een van de carnavalsavonden.

Nadat kok Maurice het sein had gegeven dat het eten klaar was werd begonnen aan de maaltijd. Ik moet zeggen dat de “voetbalveteranen” , natuurlijk niet zo wijs als de oudste, wel gelijk hadden met hun advies om Maurice in te huren. Ik en ik weet zeker ook alle anderen hebben genoten van het heerlijke vlees wat hij voor ons heeft klaar gemaakt.

Tussendoor werd door De Oudste nog een bloemetje gegeven aan Jacqueline Brouwer omdat zij jarig was. Ik ga niet zeggen hoe oud zij is geworden maar volgend jaar wordt zij 50. Daarnaast was er een bloemetje voor onze top-kok Maurice en als laatste kreeg Marcel Flier (krijgt Karin ook een keer en bloemetje) een boeket als dank voor zijn jarenlange inzet als vorst bij De Fuil Spuiters. Marcel ik weet niet precies hoe lang maar in elk geval meer als 15 jaar volgens mij. Gelukkig blijf je behouden voor De Fuil Spuiters en beschikbaar als parttime vorst voor het geval Arthur afwezig is.

Ook Prins Nigel heeft het behaagd om een aantal boeketten uit te delen aan de dames die het fotoboek samenstellen en aan Wendy voor alle werkzaamheden die zij voor hem heeft gedaan zoals o.a. halen en brengen naar de uittredens.

Rond een uur of elf is iedereen huiswaarts gegaan om gezond en fit aan ons eigen Prinsenbal te beginnen.

De Oudste

 

C.V. de Fuil Spuiters - Sportpark Kerkpolder - Kerkpolderweg 5 - 2625 EB Delft