Bouw praalwagen (2)

Het is nu tussen Kerst en Oud & Nieuw. Onze bouwkanjers zijn alweer vier weken bezig met het optuigen van de Praalwagen. De Oudste besloot dus maar weer eens een kijkje te gaan nemen en wat aan het papier toe te vertrouwen.

Aan de Rotterdamseweg gekomen trof ik weer een groot aantal Fuilspuiters aan die hard bezig waren aan weer een bijzondere praalwagen. Uiteraard ga ik niet verklappen wat het gaat worden. Dat doen anderen straks wel weer met een foto op facebook of zo. Geeft natuurlijk allemaal niet want het allerbelangrijkste is het plezier van het bouwen en een mooie praalwagen voor onze Prins.

Ik zag dat onze eigen Prins Nigel al ruim 40 flessen van allerlei soorten drank leeggemaakt c.q. gedronken heeft. Aad Rust denkt dat De Fuilspuiters tegenwoordig aan de wijn en de sterke drank zijn in plaats van het bier en de frisdrank.

Zelf zit ik, en met mij nog wel een paar linkshandigen, te wachten op het moment dat wij met de verfkwasten en de rollers aan de slag kunnen. Volgens opperbouwer Arthur zal dat ongeveer half januari zijn. Ik houd jullie op de hoogte.

In elk geval wens ik een ieder een fijne jaarwisseling en een gezond 2015 toe.

Tot binnenkort

De oudste

C.V. de Fuil Spuiters - Sportpark Kerkpolder - Kerkpolderweg 5 - 2625 EB Delft