Bouw Praalwagen

Medio november 2013 is onze wagen weer verplaatst van het terrein van Full Speed naar de loods van Rust aan de Rotterdamseweg te Delft om, zoals elk jaar, omgetoverd te worden tot een prachtige praalwagen waarop onze Prins Patrick de eerste op 1 maart 2014 in de optocht van Delft zal rijden.

Na het  “drogen” van de wagen kwam onze opperbouwer Arthur met de eerste ideeën en begin december werd een start gemaakt met de opbouw van de wagen. Elk jaar sta ik weer met bewondering te kijken hoe al die handige bouwvakkers een wagen in elkaar draaien die niet in elkaar stort. Het is in elk geval verstandig om mij in die fase zo min mogelijk te laten doen om ongelukken bij de verdere opbouw te voorkomen.

Inmiddels, het is nu begin februari2014, staat het raamwerk als een huis en wordt er druk gewerkt aan de afwerking, wat al een hele klus op zich is. Ik ben nu ook ingeschakeld en wordt ingezet bij het ogenschijnlijk ongevaarlijke schilderwerk. Met veel plezier sta ik met een groot aantal Fuilspuiters te “klussen” en zie onze wagen steeds meer een Praalwagen worden. Natuurlijk ga ik niet verraden wat wij aan het maken zijn. Dat zie je wel in de optocht op 1 maart. Ik kan U aanraden om te gaan kijken want het wordt weer leuk en apart.

De Oudste

C.V. de Fuil Spuiters - Sportpark Kerkpolder - Kerkpolderweg 5 - 2625 EB Delft